Opdrachtgevers


Tilburg-University


Hoe doe ik het nu en hoe kan ik het straks slimmer doen?

De workshops Slimmer Werken die Gerda heeft verzorgd voor onze managementassistenten zijn heel positief ontvangen. Gerda heeft een enthousiaste stijl waarmee ze mensen in beweging zet. Zij biedt een heldere werkwijze met handvatten en tips voor efficiënter werken. Daarnaast geeft zij ook de aanzet tot  zellfreflectie over je eigen gedrag: "Hoe doe ik het nu en hoe kan ik het straks slimmer doen". Dit laatste heeft er toe geleid dat een aantal medewerkers ook met haar een verdieping heeft gedaan op het gebied van het slimmer werken met Outlook. Daarnaast heeft één van onze medewerkers een traject van werkplekcoaching gedaan met Gerda. De medewerker is heel tevreden..Hij is blij met zijn nieuwe systeem dat overzicht en meer rust in zijn werkproces oplevert. ls collega's merken wij dat hij beter prioriteiten stelt en reflecteert op zijn manier van werken.

Tilburg Law School, Dr. Sabine Gabriël.


TNO


Gerda legt de vinger op wat er echt speelt

Een collega gaf aan dat zij zich overspoeld voelde door het werk (en e-mail) en dat zij bang was dat zij ziek zou worden door de hoge werkdruk. Gerda heeft met veel succes deze collega begeleid. De werkplekcoaching had al snel resultaat: de collega overziet haar werk weer. Zij zei na afloop van het traject dat zij veel bewuster keuzes maakt en het gevoel heeft grip te hebben op haar werk en tijd. Ik heb Gerda leren kennen als een betrokken en deskundige organizer die de vinger weet te leggen op wat er echt speelt. Gerda levert daarbij maatwerk. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Marjon van Haandel, Adjunct Research Manager TNO Zeist

 


lievegoed logo


Praktisch leren reflecteren op je werkzaamheden

Gerda heeft een aantal managers binnen mijn organisatie geweldig geholpen met het hun leren organiseren van hun werkzaamheden. Een probleem van deze tijd lijkt de hoge werkdruk waardoor het risico ontstaat van het "verdrinken" in alles wat moet gebeuren en het verliezen van overzicht met alle gevolgen van dien. Gerda heeft met haar deskundigheid, ervaring en kennis deze managers echt kunnen helpen. Soms heel praktisch gericht op het organiseren van het digitale verkeer, anderzijds gericht op het praktisch leren reflecteren op je werkzaamheden, ordenen, opruimen, plannen en het organiseren van de werkzaamheden.

Age van der Veer, directeur GGZ Lievegoed

 


dotXS_logo_200w-kl


Meer tijd overhouden is meer geld verdienen

Als ondernemer is het altijd een vraagstuk hoe je de tijd het meest efficiënt kunt indelen. Voor mij als chaoot is dit nog een grotere opgave. Omdat ik hierbij wel wat hulp kon gebruiken heb ik Gerda van Loo ingeschakeld. Velen van ons weten dondersgoed hoe het wel zou moeten, maar in de uitvoering kan het handig zijn om net wat extra ondersteuning te hebben. Een goede analyse waar nou al die tijd naar toe gaat en hoe het efficiënter in te delen is heeft voor mij erg duidelijk gemaakt wat nou echt veel tijd kost. Gerda heeft mij hierbij uiterst professioneel geholpen door eens met mij mee te kijken hoe ik het één en ander aanpak. Daarna heeft ze mij verschillende adviezen gegeven waarmee ik een stuk organisatie van prioriteiten en tijdsindeling efficiënter heb kunnen indelen.

Zeg nou zelf. Als je meer tijd in een dag zou hebben kun je toch meer geld verdienen? Daarom zou ik iedere ondernemer die wat extra tijd kan gebruiken de diensten van Gerda van Loo willen aanbevelen.

Dennis Hadderingh, DotXS, Ede