Logo100px             

Gerda van Loo

Ik ben Gerda van Loo en ben Senior Professional Organizer (opleiding bij School voor Organizing, niveau HBO+).

Ik heb 20 jaar ervaring als officemanager en trainer / bedrijfsopleider. Voor dit laatste heb ik de opleiding gevolgd bij managementcentrum De Baak.

Sinds mijn opleiding bij The Get Organized Institute (2005) werk ik als professional organizer bij cliënten thuis en op het werk. In 2015 heb ik de post-HBO opleiding tot Senior Professional Organizer succesvol afgerond.

Sinds 2005 ben ik trainer/coach op het gebied van georganiseerd werken en tijdmanagement. Ook heb ik contracten met een aantal gemeenten afgesloten voor het leveren van WMO-begeleiding.

Ik ben sterk in de combinatie van een brede inhoudelijke kennis en een invoelend vermogen om mensen in beweging te brengen. Mijn succes bij coaching en training bereik ik door aan te sluiten bij wat er wél werkt en oplossingen aan te bieden voor wat nog niet werkt. Het resultaat voor de klant is een opgeruimde leef- en werkomgeving, meer tijd voor de echt belangrijke zaken en meer rust in je leven en je werk. 


 

NBPO 2015 logo 77hIk ben aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Professional Organizers (NBPO), www.nbpo.nl.

Ik ben opgenomen in het CRKBO Register Docenten en KIWA Niveau 7 gecertificeerd voor ZZP Zorg.

De algemene leveringsvoorwaarden van Van Loo Organizing vindt u hier

Gerda van Loo's profiel op Linked-In Gerda van Loo: www.linkedin.com/in/gerdavanloo.