Geen overzicht over wat je wanneer moet doen?
Last van stress en onrust op het werk?
Heb je een overvolle inbox?
Krijg je je werk maar steeds niet af?
Werk je op zich wel lekker maar denk je dat er voor jou nog tijdwinst te halen valt?
Met mijn werkplek-coaching ga je meteen aan de slag met een heldere methode: voor het op orde krijgen van je werkplek, je mailbox, de binnenkomende informatie en het werken met een realistische persoonlijke planning.

             Jouw Resultaat

blij met resultaat crop- Overzicht over je werklast met als gevolg: rust in je hoofd!
- Je komt toe aan je échte werk
- Je haalt je deadlines en merkt dat je minder gaat uitstellen.
- Je hakt knopen sneller door en presteert meer.
- Je hebt minder stress en meer plezier in het werk
- Jij en je werkplek krijgen een professionele uitstraling

   Klik hier voor contact over werkplekcoaching

 

 

  Image courtesy of stockimages at FreedigitalPhotos.net

 


 Wanneer Werkplekcoaching?


Als je werkt in een kantooromgeving
Wanneer je je herkent in (één van de) punten die boven staan opgesomd is 1-op-1 werkplek-coaching voor jou dé manier om in korte tijd plezieriger te werken met merkbaar meer resultaat.

Maar ook wanneer je geen problemen ervaart zal je merken dat je zelfs al na 1 werkplekbezoek en de 5 persoonlijke adviezen die ik je geef slimmer gaat werken. Slimmer werken levert je je gewoon tijd op. En genoeg tijd zorgt voor rust in je hoofd.

Specifieke situaties
Wanneer je structureel een te hoge werkdruk ervaart en ziekteverzuim op de loer ligt. Maar ook wanneer de combinatie van werk en privé problemen geeft. In dat laatste geval kan de werkplekcoaching worden gecombineerd met organizing op opruimcoaching thuis

Re-integratie
Wanneer je na een langere periode van afwezigheid door ziekte weer aan de slag gaat. We kijken naar hoe je nu je werkproces gaat inrichten zodat je voortaan een gevoel van overzicht en rust kunt vasthouden.
Hoe werkt het?

10469-107-w150We maken een plan
Je begint altijd met het invullen van de digitale Quickscan. De resultaten uit deze vragenlijsten geven helder aan waar jij in je werkproces winst kunt behalen. Op basis hiervan maken we samen een plan.
En dan aan de slag
We gaan samen aan de slag op jouw eigen werkplek. je werkt steeds aan praktische oplossingen, die je direct kunt toepassen.

Wil je meer weten? 

Neem contact op